Гомілки в соусі барбекю
1 кг курячих гомілок промити і просушити за допомогою паперових серветок. У миску набрати 150 г борошна, 0,5 ч. ложки чорного перцю, 1 ч. ложки солі, розчавити пару зубців часнику, можна додати хмелі-сунелі (приправа). Усе розмішати, добре виваляти кожну гомілку в суміші, викласти гомілки на деко, застелене пергаментним папером і змащене олією. Випікати при температурі 220 градусів 40 хв. Налити 200 мл соусу барбекю (у мене від “Торчин”) в тарілку, додати 100 г меду, розмішати все і змастити всі гомілки, соусом і продовжувати запікати ще 8-10 хв.
Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Більше рецептів дивіться на каналі господині “Ганна Пилипюк.Бабусині поради“
Радимо також приготувати:
- Курячі чупа-чупси. Цікавий рецепт запечених гомілок у глазурі
- Чкмерулі (курка по-грузинськи): проста, але дуже смачна страва