Глазур для торта, тістечок, кексів та інших десертів

Рецептом цієї чудової глазурі для торта поділилася чудова господиня, яка готує неперевершені десерти. До речі, така глазур може бути не тільки шоколадна, а й кольорова.

Глазур

100 г вершків (35%), 60 г цукру, 20 г масла, 1 ст. ложка води, 1 ч. ложка желатину, барвник.

Желатин замочити в 1 ст. ложці води. Вершки, цукор, масло поставити на вогонь, варити 5 хв, помішуючи. Зняти з вогню, додати барвник і желатин, ретельно розмішати, трохи охолодити. Глазур добре лягає на торт і виходять ідельні потьоки.

Рецептом подилилася Ірина Татарин.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook