гарбуз манго

Гарбуз зі смаком манго – консервація, яку варто зробити

Якщо маєте гарбуз, то цей рецепт саме для вас. Смак неймовірний, схожий на соковите манго. Приготуйте хоч на пробу!

Гарбуз зі смаком манго

  • 3 кг гарбуза, 3 апельсини, 1 лимон, 10 г лимонної кислоти, 600 г цукру.
Помитий гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на невеликі кубики. Апельсин і лимон почистити від цедри (щоб не давало гіркоти) і порізати на шматочки. Засипати цукром і додати лимонну кислоту. Дати постояти 4 години для того, щоб пустило сік. Після того накласти в банки і стерилізувати 30 хв.
Рецепт і фото Марії Гнатів

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook