Дуже ароматні квашені помідори у пряному розсолі

Завдяки розсолу (з тертим хроном, часником і перцем) квашені помідори виходять дуже смачні та ароматні! Цей рецепт - мій улюблений!

Дуже ароматні квашені помідори

Розсіл (якщо готуєте в 3-літрових банках – вистачає на 6-7 банок): 10 л води, 2 скл. солі, 1 скл. меленого або тертого коріння хріну, 1 скл. меленого часнику, 1 скл. меленого червоного солодкого болгарського перцю.

На дно банок покласти зелень (листя хрону, парасольки кропу, листя вишні і смородини, селера, петрушка – на ваш смак). Скласти помідори, залити розсолом, зверху покласти теж листя, закрити кришкою. Потримати спершу в теплі, щоб підкисли. Далі винести в льох.

Рецепт Ірини Калапи

Спробуйте також приготувати:

Квашені помідори з гірчицею у трилітровій банці. Рецепт дуже простий, а виходить смачно!

Квашені помідори з гірчичною “кришкою”. На смак – бомба-ракета!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook