Духмяне варення з трояндових пелюсток. Рецепт – перевірений, не підведе!

Це, мабуть, найсмачніше варення у світі! Дуже духмяне! Варення із пелюсток троянди дуже смачно додавати до десертів, у випічку і просто смакувати з чаєм. Цей рецепт - перевірений, тому не підведе. Сміливо готуйте і насолоджуйтеся!

Варення з трояндових пелюсток

0,5 кг пелюсток чайної троянди, 0,5 кг цукру, 1 лимон.

Пелюстки перем’яти з цукром. Додати сік 1 лимона. Зварити сироп 1 л води води і 0,5 кг цукру. Залити гарячим сиропом пелюстки і довести до закипання. Дати повністю охолонути. Так робити 2-3 рази. Потім розлити гарячим в стерильні банки і закрутити.

А якщо до варення додати горілки, то виходить бомбезний лікер.

Рецепт і фото Оксани Борисової

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook