Варення з трояндових пелюсток
0,5 кг пелюсток чайної троянди, 0,5 кг цукру, 1 лимон.
Пелюстки перем’яти з цукром. Додати сік 1 лимона. Зварити сироп 1 л води води і 0,5 кг цукру. Залити гарячим сиропом пелюстки і довести до закипання. Дати повністю охолонути. Так робити 2-3 рази. Потім розлити гарячим в стерильні банки і закрутити.
А якщо до варення додати горілки, то виходить бомбезний лікер.
Рецепт і фото Оксани Борисової
Читайте також:
-
А ви таке куштували? Надзвичайно ароматне вино і варення з півоній за рецептом Євгена Клопотенка
-
Лікер з пелюсток троянд. Можна пити уже через 2 дні
Post Views: 49