вишневе вино

Домашнє вишневе вино – люблю і готую щороку

Люблю вишневе вино, тому готую його щороку хоча б один бутель. Виходить люкс: і самим посмакувати, і гостей пригостити!

Вишневе вино

У 10-літровий бутель насипати вишні (1/3 об’єму), можна пом’яти, щоб краще віддали сік. Додати 3 літрові банки цукру (якщо любите солодке вино, то 4 банки). Залити водою по плечика банки. Помішати: цукор треба, щоб розчинився! Одягнути на горлечко гумову рукавиць, в одному пальчику проколоти дірочку. Поставити у тепле місце, щоб грало. Коли рукавиця впаде, процідити і знову одягнути рукавицю. Коли рукавиця на другий раз впаде, злити у банки і поставити у погріб.

Рецепт Тетяни Сашко

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook