Домашня шаурма
На 4 прямокутні лаваші: 2 курячих філе, 2 помідори (або 4 малі), 0,5 пекінської капусти, 300 г моркви по-корейськи, 300 г печериць, 300 г твердого сиру. Для змащування: майонез і кетчуп.
Куряче філе зварити і порізати брусочками або порізати шматочками і посмажити до готовності. Капусту нашаткувати, посолити, поперчити. Печериці порізати і обсмажити на маслі. Помідори порізати тонкими скибками. Лаваш змастити майонезом, викласти смужками: смужка кетчупу, курятина (посипати тертим сиром), морква по-корейськи, гриби, салат з капусти, помідор, смужка кетчупу. Згорнути рулетом, підгортаючи всередину краї (щоб начинка не висипалася). Смажити на сковороді на невеличкій кількості масла або олії з двох боків під кришкою на малому вогні. Можна додавати практично будь-які продукти на свій смак!
Як приготувати домашній майонез, читайте тут.