Домашній майонез “Провансаль” за три хвилини
280 мл олії, 1 яйце, 1/2 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ст. ложка 9% оцту, гірчиця, спеції за смаком (я робила без добавок), зелень (у мене цього разу зелена цибуля). Ручний блендер зі стаканом.
Збити яйце, додати цукор, сіль, оцет і олію. Опустити ніжку блендера так, щоб яйце було в середині ніжки і збивати не піднімаючи її. Він почне загусати зразу. І тоді по сантиметру в гору піднімати блендер – і майонез готовий. Збивати потрібно 2-3 хвилини. Всі продукти ОБОВ’ЯЗКОВО повинні бути однакової температури. В готовий майонез додаю подрібнену цибулю.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 35