лаваш

Домашній лаваш на сковороді

Тонкий лаваш просто і легко приготувати в домашніх умовах.

Домашній лаваш

  • 1,5 скл. борошна, 0,5 скл. кип’ятку (гарячої води), 0,5 ч ложки солі, 1 ст. ложка олії.
У миску насипати борошно, додати олію, сіль з кип’яченою гарячою водою, замісити тісто. Тісто має трішки липнути до рук. Загорнути у плівку харчову і залишити на пів години на столі, щоб тісто відстоялось. Стіл присипати борошном, розкотити тоненько тісто і випікати на сухій сковорідці на середньому вогні з двох сторін. Зняти зі сковорідки, гарно змастити водою (я змащувала силіконовим пензликом) з двох сторін і накрити рушником.
  • Начинка хто яку любить, у мене це солоний сир та ковбаса + твердий сир.
Рецепт і фото Лесі Риндик
Радимо також приготувати:
  • Пиріг із лаваша з м’ясом “Міліна”. Швидко готую на вечерю – і вся сім’я сита!
  • Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook