Домашній кетчуп
- 5 кг помідорів, 4 малі цибулини.
Помідори перемолоти і перетерти через сито, додати мелену цибулю і варити, щоб залишилася половина об’єму.
- Додати: 0,5 кг цукру, 200 г оцту, 3 ст. ложки солі, 1 ч. ложка меленого чорного перцю, 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложка меленої гвоздики.
Варити ще 20 хв. Розкласти у банки, стерилізувати в банках 15 хв, закрутити.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:
- Якщо кетчуп, то тільки домашній! Чотири перевірені рецепти
- Кетчуп з перцем та яблуками. Такий смачний, що кожного року готую по 2-3 порції!
Post Views: 120