кетчуп

Домашній кетчуп: смак ще кращий, ніж магазинний

Ніякий магазинний кетчуп не зрівняється із домашнім. Тут тільки помідори, цибуля і спеції. А яка це смакота!

Домашній кетчуп

  • 5 кг помідорів, 4 малі цибулини.
Помідори перемолоти і перетерти через сито, додати мелену цибулю і варити, щоб залишилася половина об’єму.
  • Додати: 0,5 кг цукру, 200 г оцту, 3 ст. ложки солі, 1 ч. ложка меленого чорного перцю, 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложка меленої гвоздики.
Варити ще 20 хв. Розкласти у банки, стерилізувати в банках 15 хв, закрутити.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook