Домашні рибні консерви у томатному соусі. Готую в автоклаві.

Рибні консерви готую в автоклаві. Рецепт - перевірений, роблю вже п'ять років. У томатний соус йде чимало цукру. Моїм усім подобається, а ви можете давати на свій смак.

Домашні рибні консерви у томатному соусі

Сиру рибу нарізати більшими шматками і ошпарити в киплячій підсоленій воді: опустити, потримати пару секунд і охолодити, щоб не розпадались кусочки. Це робиться для того, щоб прибрати запах сирої риби. Підсмажену злегка моркву і цибулю розкласти в банки шарами з рибою. Залити томатною заливкою: 4 л томатного соку, 800 г цукру (можна дати менше, алея даю саме стільки, готую вже 5 років – і всім подобається), 3 ст. ложки солі з невеликою гіркою, 5 ст. ложок оцту. В автоклав на 4-5 год.

Рецепт Оксани Жилко

Спробуйте також приготувати:

Консервований рибний паштет із карасів

Риба тушкована “Забудьте про консерви”. Ні грама олії!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook