Чорнично-шоколадний торт
- Об’єм склянки – 20 мл.
- 4 яйця, 1 дрібка солі, 3/4 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру, 0,5 скл. олії, 3/4 скл. борошна, 3 ст. ложки какао “Мрія”, 2 ч. ложки розпушувача.
Збити яйця з сіллю, цукром і ванільним цукром міксером приблизно 10 хвилин до пухкої маси. Можна збивати білки окремо, а потім додавати жовтки, але я збивала все разом. Потім тоненькою цівкою влити олію, продовжуючи збивати на найменших обертах.
Додати борошно, какао, порошок до печива. Збивати на найменших обертах або легенько вимішати лопаткою. Пекти два бісквіти, можна розрізати на більше коржів. Випікати 30–40 хвилин.
Крем-суфле
- 400 г сиру, 1 скл. цукру, 2 п. ванільного цукру (або 1 п. ваніліну), 1,5 скл.чорниць, 15 г желатину, 80 г гарячої води.
Зблендерувати сир, цукор, ванільний цукор до однорідної маси. Додати чорниці та знову зблендерувати. Розвести желатин в гарячій воді, дати охолонути і додати до сирно-чорничного крему.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також приготувати:
- Сирник з чорницею на тертому тісті. Рецепт без заморочок
- Пиріг з сиром, маком та чорницями
Post Views: 179