Інгредієнти:
1 кг чері, 4 зубці часнику, 2 цибулини, 3 перці, 1 перчина чилі зелена, по 1 пучку кінзи та кропу, 1 л води, 1 ст. л. солі, 3 ст. л. цукру, 20 г оцту.
Помідори помити і скласти в глибоку миску (краще пластикову), попередньо проколовши кожен зубочисткою. Перці, цибулю порізати, часник покришити і додати до помідорів. Нарізати зелень і все добре перемішати. У каструлю налити воду, додати оцет, сіль і цукор, на великому вогні розмішати, поки цукор і сіль не розчиняться. Додати спеції, довести до кипіння і злегка остудити. Залити овочі маринадом і закрити миску плівкою. Настоювати добу за кімнатної температури, але можна спробувати трохи раніше (якщо зовсім не терпиться).