Чебуреки, які вдаються завжди. Тісто тоненьке, хрумке і не тріскає при смаженні!

Рецептів тіста для чебуреків є багато. Але цей - просто супер! Чебуреки виходять хрумкі, з пухирцями, а при смаженні не тріскають. Дуже добрі і на наступний день. На відміну від інших, не стають"резиновими".

Чебуреки, які вдаються завжди

400 г борошна, 2 ст. ложки майонезу, 200 г води (теплої), 2 дрібки солі, 0,5 ч. ложки сухих дріжджів.
Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, борошно. Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце. Далі поділити тісто на частини (в мене виходить 15 великих чебуреків), розкотити тісто в коло і накласти начинку. Закрити тісто і виделкою защипати краї. Зверху кожен сформований чебурек проколоти виделкою в 2-3 місцях. Смажити на розігрітій олії по 2-3 хв з кожного боку.
На начинку я перемелюю м’ясо (до 0,5 кг), тру сиру цибулю, додаю сіль і перець за смаком і молока (з молоком фарш стає надзвичайно ніжним і соковитим).
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook