Чебуреки, які вдаються завжди
400 г борошна, 2 ст. ложки майонезу, 200 г води (теплої), 2 дрібки солі, 0,5 ч. ложки сухих дріжджів.
Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, борошно. Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце. Далі поділити тісто на частини (в мене виходить 15 великих чебуреків), розкотити тісто в коло і накласти начинку. Закрити тісто і виделкою защипати краї. Зверху кожен сформований чебурек проколоти виделкою в 2-3 місцях. Смажити на розігрітій олії по 2-3 хв з кожного боку.
На начинку я перемелюю м’ясо (до 0,5 кг), тру сиру цибулю, додаю сіль і перець за смаком і молока (з молоком фарш стає надзвичайно ніжним і соковитим).
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
-
Чебуреки із цільнозернового борошна зі смаком житнього хліба
-
Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!
Post Views: 52