Брауні з чорницею
- Форма 23Х33 см (можна меншу, тоді брауні буде вищий)
- Для тіста: 200 г масла, 200 г цукру, 4 яйця, 2 ст. ложки какао, 2 ч. ложки розпушувача, ванільний цукор, дрібка солі, 150 г борошна, а також 150 г чорниці/ малини (я розморозила і відцідила рідину через сито).
- Глазур: 150 г молочного шоколаду, 50 г масла, 50 г молока.
Масло кімнатної температури збити з цукром. По одному додати яйця і гарно збити. Змішати всі сухі інгредієнти: какао, розпушувач, борошно, ваніль, сіль. Змішати дві суміші і збити все до однорідної маси. До тіста додати ягоди і все добре перемішати. У форму з пергаментом викласти тісто і випікати 25-30 хв при температурі 180 градусів.
Зробити глазур: розтопити масло, додати до нього молоко. Вимкнути газ і додати шоколад, все добре перемішати.
Охолодити і полити глазур’ю, за бажанням посипати горішками.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати брауні за іншим рецептом:
- Шоколадний брауні з вишнями та сиром. Схоже на торт, але ще краще!
- Смачне тістечко “Шоколадний брауні”. Готую на кефірі – смакота!
Post Views: 225