Кухня Рецепти

Шоколадний брауні з вишнями та сиром. Схоже на торт, але ще краще!

Це не просто брауні, а розкішне тістечко, яке у розрізі схоже на торт із сирним кремом та вишнями. А випікається все одним коржем, просто і швидко!

20.11.2020 11:07

Шоколадний брауні з вишнями та сиром

Форма 24 см. 100 г чорного шоколаду, 50 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 2 яйця, 150 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, 120 г масла. Сирний прошарок: 300 г сиру, 100 г цукру, 2 яйця. А також 300 г вишень. 
Шоколад та масло розтопити на невеликому вогні, залишити охолоджуватись. Яйця збити з цукром та ванільним цукром до пишної маси. Постійно помішуючи, влити масло з шоколадом. Ретельно перемішати. Додати просіяне борошно і розпушувач та ретельно, але акуратно вимішати, тісто виходить досить густим. Сир, яйця та цукор перетерти в блендері до однорідної маси. У форму для випікання, змащену маслом, викласти 1/3 шоколадного тіста, тоді половину сирного, вишні, наступну частину шоколадного тіста, сирного, вишні та останню частину шоколадного тіста. Випікати 40-45 хв при температурі 180 C.
Рецепт і фото Юлії Якіб’юк