Бомбезний рецепт тіста для піци
- 100 г теплої води, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка солі, 1/2 ч. ложки сухих дріжджів або 1,5 ч. ложки свіжих, 1 яйце, ~ 1,5 скл. борошна (додавати поступово, скільки забере).
Змішати воду, цукор, сіль і дріжджі. Додати трохи борошна, перемішати. Додати яйце, перемішати, додати решту борошна поступово і замісити м’яке еластичне тісто. Чекати, поки виросте, не треба – можна зразу випікати.
З цієї кількості виходять дві великі круглі піци
Начинку робити на своє вподобання. Начинка на 1 фото – три види сиру, помідор і шпинат; соус тартар + сметана – на основу. На другому фото: печериці, перець, помідор, ковбаска, броколі.
Випікати при 220 ОС на нижньому рівні 15 хв (головне не перетримати, бо перепечеться!
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25