Бомбезні свинні реберця (печу в рукаві або мультиварці). Секрет – у смачному маринаді!

Печені реберця - одна з моїх коронних страв. Готується дуже просто, тому можна швидко приготувати у будень на вечерю, а виходить так смачно, що роблю і на святковий стіл для найшанованіших гостей. Весь секрет - у неймовірно смачному маринаді!

Печені реберця

1 кг реберець. Маринад: сік і цедра 1 апельсина, 2 ст. ложки соєвого соусу, 40 мл олії, 2 ст. ложки кетчупу, 1 ст. ложка гірчиці із зернами, 1 ст. ложка меду. 

Змішати все для маринаду, добре промастити реберця, зробити їм “масаж”. Маринувати мінімум 2 год (краще ніч). Викласти у рукав і запікати при 180 ОС приблизно 30 хв. Потім рукав розрізати і допекти ще 5 хв (або до готовності).

Рецепт Марти Білюк

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook