Чим перемазати вафлі? П’ять рецептів смачних кремів для вафельних тортів

Якщо хочете щось швидко приготувати на десерт, зробіть вафельний торт. До речі, зробити його можна не просто зі згущеним молоком, а з цікавим кремом.

Вафельний торт з крекером

Дві банки згущеного молока варити 1-1,5 год. Охолодити. Збити з 200 г масла. Потрібно 1 п. квадратних вафель, 2 п. крекеу вершкового, 1 п. шоколадного. Треба перемащувати так: вафля, крем, шар білого крекеру, крем, вафля, коричневий крекер, крем, білий крекер, крем, вафля. Виходить величенький вафельний торт. Якщо круглі вафлі, то (якщо робити без крекеру) достатньо 1 б. згущонки і 100 г масла. До краму можна додати какао, коньяк, горіхи. Рецепт Галини Репети.

Крем з вареним згущеним молоком і лимоном

На 1,5 п. квадратних вафель (7-8шт) крем: 100 г масла, 0,5 л вареного згущеного молока (з ведмедиком), лимонний сік і цедра лимона. Можна ще дрібно порізаних горіхів. Рецепт Ірини Іваник.

Крем із вареним згущеним молоком і горіхами

На 1 п. вафель 200 г масла (82,5%), 1 б. вареного згущеного молока (сама варю 1,5 год), 1 скл. мелених горіхів. Все гарненько перемішати і намастити вафлі. Поставити на ніч під прес. Рецепт Анни Дарійчук.

Шоколадний крем для вафель

250 г сухого молока і 70 г темного какао просіяти, всипати в гарячий сироп (500 г цукру+150 г води), вимішати, додати 100 г масла (можна замінити солодкими густими вершками). Маса має бути однорідною. Ваніль, корицю, мигдальну есенцію за бажанням. Можна додати і підсмажені очищені від шкірки і змелені горіхи. Рецепт Нінель Влас.

Шоколадна маса (вафлі виходять хрусткі)

500 г цукру, 2 ст. ложки какао, 6 ст. ложок води, 2 яйця, 200 г масла. Все це зварити остудити і перемазати вафлі. Рецепт Олі Олійник.

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook