Домашня “Фанта”
4 апельсин, 900 г цукру, 25 г лимонної кислоти або 1 лимон, 9 л води.
4 апельсини залити окропом, витримати 30 хв, злити і заморозити апельсини. Заморожені апельсини змолоти, залити 3 л холодної води, настояти 30 хв і відцідити, додати 6 л холодної води, 900 г цукру і 25 г лимонної кислоти (можна замінити на 1 заморожений лимон, його змолоти разом з апельсинами). Отримуєте 10 л класного апельсинового напою!
Рецепт Юлії Бурди
Читайте також:
-
Компот з полуницею, м’ятою і лимоном “Полуничний мохіто”. Набагато смачніший за звичайний!
-
Квас на цикорії (на ячмінному напої “Ранок”) “Смак дитинства”