безе для торта

Безе для декору торта і просто похрумтіти до кави

Безе для декору торта можна приготувати завчасно. Воно чудово зберігається довгий час! Однієї порції вистачить, щоб прикрасити кілька тортів. А можна просто посмакувати безе до кави.

Хочу поділитися з вами рецептом безе. Воно чудово підходить для любителів кави з чимось солоденьким(таких як я),його люблять діти,а також ним можна прикрасити будь-який торт.

Безе для декору торта

  • 100 г білка, 160 г цукру, 30 г цукрової пудри.
Білки з цукром з’єднати і поставити на парову баню, помішувати весь час, поки не розчиниться цукор. Перевіревірити це можна, протерши між пальцями, чи нема крупинок цукру. Перелити в іншу посуду і почати збивати спочатку на малих, а потім на великих обертах. Збивати до дуже крутих піків і тоді всипати пудру, ще раз перемішати. За бажанням додати харчові барвники. За допомогою кондитерського мішка і насадки формувати на пергаменті безе сушити в духовці при температурі 90 градусів 1 год.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також інші перевірені рецепти безе:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook