Консервовані ванільні вишні для пирогів, тортів та рогаликів

Такі вишні чудово підходять для начинки пирогів та рогаликів, а ще їх додаю у торти та різні десерти. Великий плюс цього рецепту - цукру треба зовсім мало.

Консервовані ванільні вишні на зиму

На 4 літрові банки: 3,5 кг вишень без кісточок, 800 г цукру, 3 п. ванільного цукру, можна додати 0,5 ч. ложки кориці.

Вишні перемішати з ваніліном та корицею. Викладати у літрові банки, пересипаючи шари вишень цукром (на літрову банку – 200 г цукру), кожен шар трохи утрамбовувати ложкою, щоб виділявся сік. Банки накрити кришками, поставити у каструлю, дно якої застелене рушничком, залити холодною водою по плічка, стерилізувати 30-35 хв. Потім закрутити, перевернути, вкутати.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook