Англійський суп із сиром і цибулею порей. Смачний та ароматний!

Не знаєте. що приготувати на перше? Хочете зварити цікавий суп, але з доступних продуктів і щоб усім сподобався? Тоді цей рецепт - саме те, що вам треба!

Англійський суп із сиром

1 л курячого бульйону, 300 г курячого філе, 80 г довгозернистого рису, 100 г цибулі-порею (близько 25 см), 1 плавлений сирок (високої якості), 3 ст. ложки масла, 4 гілочки петрушки, сіль, перець.

Порей вимити і нарізати невеликими шматочками або напівкільцями. Філе відварити і теж нарізати шматочками. Рис дуже ретельно промити. Розтопити у сковороді масло й обсмажити в ньому порей разом із м’ясом. Курячий бульйон довести до кипіння. Додати в бульйон рис і гілочки петрушки, зв’язані ниткою. Варити на малому вогні близько 10 хв. Додати обсмажене з пореєм куряче філе. Посолити і поперчити. Продовжувати варити ще 5 хв на малому вогні. Вийняти з бульйону петрушку, додати натертий сир, перемішати і дочекатися, поки сир розплавиться, й відразу зняти з вогню. Суп дуже смачний, насичений, густий, ароматний.

Вершковий суп з копченою куркою та печерицями

Французький гарбузовий суп

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook