пампушки

Пампушки з лимонною пудрою

Пампушки люблять усі! Ще гарячими вони зникають з тарілки, тому готуйте і смакуйте, на здоров'я! Цей десерт ніколи не приїдається!

Пампушки з лимонною пудрою

  • 3 яйця, 4-5 ст. ложок цукру, 2-3 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки солі, 60 г маргарину, 50 г дріжджів, 0,5 л молока, 0,5 ст. ложки спирту, борошно.
  • Пудра: 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка цукру з лимонною цедрою (подрібнити цукор в кавомолці).
  • Олія для смаження.
У теплому молоці розвести дріжджі. Яйця збити з цукром, додати сіль, спирт, олію, розтоплений маргарин. Усе додати до молока, додати борошно, замісити м’яке тісто, накрити рушником, залишити приблизно на 2 год в теплому місці. Розкотити пластом завтовшки 1,5 см, вирізати пампушки, залишити, щоб підійшли, приблизно на 20 хв.
Смажити в розігрітій олії з обох боків, викласти на паперові серветки. Перед подачею посипати пудрою.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook