Пампушки з лимонною пудрою
- 3 яйця, 4-5 ст. ложок цукру, 2-3 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки солі, 60 г маргарину, 50 г дріжджів, 0,5 л молока, 0,5 ст. ложки спирту, борошно.
- Пудра: 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка цукру з лимонною цедрою (подрібнити цукор в кавомолці).
- Олія для смаження.
У теплому молоці розвести дріжджі. Яйця збити з цукром, додати сіль, спирт, олію, розтоплений маргарин. Усе додати до молока, додати борошно, замісити м’яке тісто, накрити рушником, залишити приблизно на 2 год в теплому місці. Розкотити пластом завтовшки 1,5 см, вирізати пампушки, залишити, щоб підійшли, приблизно на 20 хв.
Смажити в розігрітій олії з обох боків, викласти на паперові серветки. Перед подачею посипати пудрою.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Золотий рецепт тіста для пампухів. Найпростіші, але найсмачніші!
Post Views: 167