Плесканка з сиру
- 300 г домашнього сиру, 50 г масла, 2 ст. ложки сметани, сіль, перець, 2 яйця, 1 варена картоплина.
Домашній, не мокрий кисломолочний сир , м’яке вершкове масло, сметану, сіль, перець, 2 яйця та одну попередньо відварену картоплину збити блендером та додати кмин (хто любить). Форму (краще силіконову для пасочок) змастити маслом і викласти сир. Збити жовток, змастити та присипати кмином. Запекти при 160 градусах 30-40 хв. Дати вистигнути в формі та витягти на решітку.
Готувала і фотографувала Алла Сидор
Радимо також приготувати:
- М’ясний хлібець “Заєць”: традиційна страва до великоднього столу
- Щороку на Пасху готуємо великодній сирник
- Великодня сирна грудка – якщо ще не готуєте, обов’язково спробуйте!
Post Views: 172