мініпіца

Мініпіца – те, що треба на перекус

Мініпіцу зручно брати з собою на перекус: дітям - у школу, дорослим - на роботу. А ще піцу просто люблять всі, бо це смачно!

Мініпіца

  • 250 мл молока, 5 г сухих дріжджів, 75 г масла, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 1 яйце. 
  • Начинка на ваш смак.
Молоко підігріти додати цукор і дріжджі, щоб підійшло.
За тим додати розтоплене масло, яйце, олію і сіль. Борошна стільки щоб вийшло м’яке тісто. Замісити і дати підійти.
Тоді з тіста сформувати не великі кульки (щоб підійшли)
Робимо по центру кульки зробити виямку і накласти начинку, край змастити яйцем. Запікати при 200 градусах 15 хв. За 5 хв до готовності посипати натертим сиром.
Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також рецепти лінивої піци:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook