Горіхові рулетики

Горіхові рулетики – це надзвичайно смачні ласощі, розкішний десерт! Можна поекспериментувати і приготувати такі рулетики, наприклад, із маковою начинкою. Також буде ням-ням.

Горіхові рулетики

Для тіста: 1 скл. кефіру, 250 г маргарину, 3 скл. борошна, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка солі. Для начинки: 300 г волоських горіхів, 1 скл. цукру, 1 жовток для змазування.

  • Маргарин перетерти з борошном, содою і сіллю, додати кефір, замісити тісто. Горіхи з’єднаатиз цукром і подрібнити в блендері. Тонко розкотити тісто і рівномірно викласти начинку по всій поверхні, згорнути все рулетом.
  • Рулет нарізати навскоси шматочками по 4 см завтовшки. Зверху змастити жовтком. Нарізані шматочки викласти на змащене олією деко і випікати в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рецептом поділилася Лариса Леонова

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook