карамельний сирник

Карамельний сирник на хрусткій основі: новий рецепт

Шукаєте новий рецепт сирника, який здивує своїм смаком? Приготуйте карамельний сирник з вареним згущеним молоком! У нього хрустка основа, багато смачної сирної начинки, а зверху карамельна глазур з горіхами. Рецепт перевірений, від господині.

Карамельний сирник має хрустку основу з печива, великий шар сирної начинки зі смаком карамелі, а зверху – незвичайну глазур з горіхами. Якщо вам подобається варене згущене молоко, аромат карамелі, ірисок – неодмінно приготуйте! Цей сирник має незвичайний смак, не схожий на класичний. Рецепт перевірений, від господині.

Карамельний сирник

Основа

  • Форма 20 см.
  • Основа: 1,5 пачки печива “До кави” (подрібнити в крихту), 150 г вершкового масла (розтопити).
Розтоплене масло додати до крихти, добре перемішати. Висипати у форму, втрамбувати та зробити бортики, випікати при температурі 180 градусів 15 хв. Форма у мене – це кондитерське кільце, застелене пергаментом та фольгою як на фото. Діаметр 20 см.

Сирна маса

  • 1 кг сиру кисломолочного, 150 г цукру, 4 яйця, 3 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка крохмалю, 270 г вареного згущеного молока, дрібка солі.
Усе перебити блендером та вилити на спечену основу. Форму з основою поставити у більше за розміром деко, в яке вилити склянку води. Випікати 1 год при температурі 170 градусів. Охолоджений сирник змастити глазур’ю.

Глазур

  • 100 г вареного згущеного молока, 1 ст. ложка сметани, 1 ч. ложка крохмалю, 15 г масла.
Усе для поливки змішати, довести до кипіння, додати 150 г різаних горіхів.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також приготувати інші сирники за цікавими перевіреними рецептами:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook