пиріг

Кабачковий пиріг – це смачно, ситно, просто

Смачний та легкий у приготуванні кабачковий пиріг із соковитим фаршем і сирною скоринкою — ідеальний варіант для швидкої вечері або обіду.

Кабачковий пиріг

  • 3 кабачки, 350 г фаршу (в мене був свинячий), 2 яйця, 1,5 скл. борошна, спеції (сіль, перець, приправа до фаршу), 50 г твердого сиру.
Натерти кабачки на середній тертці і добре відтиснути зайву рідину. До кабачків дати фарш (уже зі спеціями), яйця, сіль, перець і борошно. Викласти все у форму, застеливши фольгою дно і змастивши маслом боки. Натерти зверху твердий сир. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хв.

Рецепт і фото Богдани Крамар

Радимо також приготувати інші солоні пироги зі смачною начинкою:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook