сукні на розпис

ТОП-5 популярних фасонів суконь на розпис

Дізнайтеся більше про найпопулярніші фасони суконь на розпис, які створять ваш незабутній образ у цей особливий день.

Планування весілля у дівчат починається з вибору вбрання. Цей вибір вимагає врахування безлічі нюансів, включаючи стиль, колір та аксесуари. Проте основним критерієм буде фасон плаття. Охочі купити сукню на розпис можуть зробити це на сайті бренду Tanita-Romario, у каталозі якого представлений широкий асортимент вбрання у різних стилях. Ми ж розповімо про найбільш популярні фасони суконь на розпис.

Пишні плаття

Незабутня класика, яка з роками не втратила актуальності. Приталений верх із корсета доповнюється пишною спідницею. Такий фасон підходить для будь-якого типу фігури, тому що дозволяє приховати широкі стегна і, навпаки, надає об’єму струнким дівчатам. При цьому нареченим невисокого зросту з пишними формами краще відмовитися від суконь такого типу. Серед різновидів цих суконь відзначають:

  • класичний крій з лаконічним верхом та прикрашеним низом;
  • кроп-топ з яскравим оформленням ліфа та простою спідницею;
  • міді — вкорочена довжина спідниці до колін створює легкий та романтичний образ.

Також попит мають асиметричні силуети пишних суконь.

А-силует

Фасон отримав таку назву, оскільки візуально плаття нагадує букву «А». Висока талія, що обтягує верх, і спідниця, що плавно розширюється. Підходить як струнким дівчатам, так і володаркам більш об’ємної фігури.

Годе чи рибка

Відмінною рисою таких суконь варто назвати хвіст русалки. Спідницю шиють із різних матеріалів, включаючи парчу та мереживо. Зверху зазвичай використовується ліф із закритими або відкритими плечима. Фасон ідеально підходить для дівчат із типом фігури трикутник або груша.

Бохо

Вільний крій з декорацією ручної роботи та простий силует — це відмінні риси платтів фасону бохо. Такі вбрання будуть не тільки стильними, а й зручними, а вишивка чи волани в нижній частині додадуть їм вишуканості. Зустрічаються як моделі з подовженням ззаду, так і з укороченою передньою частиною спідниці.

Футляр

Стильний фасон для струнких дівчат, який відрізняється лаконічним кроєм і підкреслює переваги фігури. Такі сукні підійдуть не лише на розпис, а й для походу до ресторану, нічного клубу чи театру.

Це лише найпопулярніші фасони суконь на розпис. Більше варіантів можна побачити в каталозі інтернет-магазину Tanita-Romario. Там же ви зможете замовити вечірні та коктейльні сукні, а також інший одяг для жінок, який поєднує високу якість, вишуканий стиль та приємні ціни.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook