Молочний кисіль
1 л молока, 100 г цукру, 3-4 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі.
Крохмаль розвести у 2-3 ст. ложках молока, перемішати до однорідності. В каструлю вилити решту молока, поставити на вогонь і довести до кипіння. Тоді в молоко додати дрібку солі, цукор, ванільний цукор, перемішати. Потім додати розведений крохмаль. Продовжувати перемішувати і проварити кисіль до загустіння 1-2 хвилини. Коли кисіль зварився, розлити його у тарілочки, залишити до повного охолодження. Далі поставити його в холодильник. Кисіль готовий, смакуйте на здоров’я!
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Спробуйте також приготувати:
- Шоколадна ковбаса. Смак дитинства!
-
Смак дитинства – печиво через м’ясорубку. П’ять рецептів зі старих записників
Post Views: 39