аджика

Із гіркого перцю – смачна сира аджика

Мала оказію: посадила поряд гіркий і болгарський перець, він перезапилився - і весь перець став гірким. Але я викрутилася (не викидати ж!) - зробила сиру аджику. Ну й смакота вийшла!

Сира аджика

  • 1 кг солодкого перцю, 250 г гіркого, 100-250 г часнику, 4 ст. ложки солі, 8 ст. ложок цукру, 0,7-1 скл. оцту.

Овочі змолоти через м’ясорубку, все змішати, розкласти в стерилізовані банки і поставити в холодильник. Взимку можна тримати на балконі.

Якщо болгарський перець гірчить, гіркого можна давати менше. Також часник давайте на свій смак.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook