Рогалики на пиві
- Об’єм склянки – 250 мл.
- 2 п. м’якого маргарину, 1 скл. світлого пива, борошна приблизно йде 6 склянок. Ні цукру, ні розпушувача не давати.
Замісити тісто й одразу формувати рогалики. Розкочувати тісто дуже тоненько. Нарізати невеличкі трикутники. Мастити джемом. Можна використовувати макову начинку. Формувати рогалики. Пекти приблизно 15 хв. Готові рогалики виходять хрусткі, обваляти у цукровій пудрі.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:
- Рогалики на мінеральній воді: рецепт – люкс!
- Рогалики на олії (дріжджове тісто, якому не треба сходити)
Post Views: 92