Мариновані помідори
- На літрову банку спеції: 1 лавровий листочок, 2 шт. духмяного го перцю, 2-3 шт. чорного перцю, 1-2 зубці часнику, 1 суцвіття кропу.
- Маринад: 4 л води, 150 г солі, 250 г цукру, 120 г оцту.
Зварити маринад. У літрову банку викласти спеції, помідори, залити теплим маринадом, стерилізувати 10 хв, закрити кришкою (у автора рецепта вказано, що стерилізувати 3-4 хв і залишити під покривалом). Вихід – 8 баночок по 1 л.
Рецепт Наталії Голдун. готувала і фотографувала Тетяна Мельничук
Спробуйте також приготувати:
- Помідори мариновані половинками з цибулею. Старий і дуже вдалий рецепт
- Мариновані помідори “Лисі”. Приготуйте і наступного дня смакуйте! І 1000 разів подякуєте за рецепт!!
Post Views: 42