Баклажановий рулет
- 3 баклажани, 100 г моцарели, 100 г сиру твердого, 2 помідори, 2 ст. ложки сухарів паніровочних, 3 ст. ложки олії, 2-3 зубці часнику, горіхів жменька (підсушити), прованські трави, базилік (спеції за смаком).
Деко від духовки застелити пергаментом. Змастити олією, бо пергамент буває різної якості, щоб не прилипло. Баклажани нарізати поздовж (не дуже тоненько), викласти на деко трішки внахльост, щоб не було зазорів, запікати 15-20 хв при t 200.
Часник видавити, додати олію. Сир крупно натерти, нарізати моцарелу та помідори, горіхи подрібнити. Баклажани вийняти з духовки, змастити олією з часником, посолити, поперчити, спеції за смаком, сир, моцарела, помідори, зверху посипати сухарями та подрібненими горіхами. За допомогою пергаменту скрутити щільно рулетом, посипати горіхами, пармезаном (можна без пармезану, горіхи та трішки сухарі). Запікати рулет ще 15 хв.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також приготувати інші рулети:
- Відбивні? Крученики? Готую рулетики – смачніше і цікавіше, а продукти ті ж самі!
- Печінкові рулетики з сиром
Post Views: 28