Картопляні пампушки з часником
- 700 г картопляного пюре, 1 яйце, сіль, перець, борошно (скільки візьме, орієнтовно 1-1,5 скл.).
Холодне картопляне пюре гарно розім’яти, посолити, поперчити, додати яйце. Вимішати. Додати борошна стільки, скільки візьме тісто, щоб було не туге. Робити за принципом приготування палюшок, маленькі. Поділити на дві частини, скрутити в ковбаску і нарізати. Легенько обкачати в борошні і обсмажити з двох сторін. Додати за бажанням видушений часник або просто смакувати зі сметаною.
Прада господині. Такі картопляні пампушки дуже смачні без начинки. Але за бажання всередину можна покласти підсмажений з цибулею фарш, гриби, мелену печінку, тушковану квашену капусту, печінковий паштет, солоний сир.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
- Залишилося картопляне пюре? Приготуйте смачну закуску
- Галицькі палюшки
Post Views: 124