Сирний рулет з фаршем
- 4 яйця, 100 мл сметани, 1,5 ст. ложки манної крупи, 150 г твердого сиру, 500 г фаршу (свинного або курячого), 1 цибулина, сіль, перець.
До злегка збитих яєць додати манну крупу, тертий на дрібній тертці сир, сметану, добре перемішати і залишити на 20-30 хв, для набухання манки.
Начинка: цибулю протушкувати до золотистого кольору, додати до фаршу, дати сіль, перець. Гарно вимішати. Я ще трохи відбиваю фарш.
Деко застелити пергаментом, змастити олією при потребі. Викласти сирну масу, розрівняти і пекти при 180 до готовності близько 10 хв (до трохи золотистого кольору). Вийняти, зняти папір з омлету. Фарш розділити по всій поверхні омлету, скрутити рулетом. Загорнути в пергамент, по краях завернути так, щоб сік не витікав і пекти при 180 градусах до готовності, близько 25-30 хв. Зразу з паперу не виймати, дати ще постояти 10-15 хв.
Рецепт Козак Тані. Готувала і фотографувала Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати інші закуски за перевіреними рецептами від господинь:
- “Монастирська хата” із крабових паличок – оригінальна святкова закуска
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу
Post Views: 25