Пиріг “Подушки”
- Форма 24Х30 (можна трішки меншу).
- Для тіста: 4 яйця, 150 г цукру, 100 мл олії, 160 г борошна, 2 ст. ложки какао, 2 ч. ложки розпушувача.
Яйця збити з цукром, додати олію і ще раз збити. Просіяти борошно, какао і розпушувач. Додати в яєчну суміш і перемішати.
- Для сирної начинки: 300 г сиру (у мене домашній), 1 яйце, 4 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки крохмалю, 2 ст. ложки кокосу, ванілін. Усе збити блендером.
Застелити форму пергаментом. Викласти темне тісто. За допомогою кондитерського шприца або торбинки викласти решіткою сирну начинку. І поставити пекти в духовку при температурі 180 градусів приблизно на 30 хв (орієнтуйтеся на свою духовку).
Можна на бажання полити шоколадом.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати:
- Пиріг з горіховою начинкою: смачний, як торт, але без крему
- Швидкий пиріг з сиром та яблуками. Замість тіста – лаваш
Post Views: 47