Дуже смачне печене м’ясо
- 1 кг м’яса (шинка, полядвиця), сіль, перець, спеції до м’яса (в мене приправа ексклюзив), 2-3 зубці часнику, нитка для перев’язки м’яса, рукав для запікання.
М’ясо помити, гарно натерти сіллю, перцем і спеціями. Поставити в холодильник для маринування мінімум на ніч, можна на добу. Завжди роблю звечора, а на другий день десь після обіду печу. Перед тим як ставити пекти, ріжу часник на пластинки, роблю прорізи у м’ясі і запихаю часник всередину, зав’язую тісненько ниткою. Кладу в рукав для запікання. Ставлю в духовку при 190 на 1 год (розрахунок 1 кг м’яса 1 год пекти).
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також інші рецепти:
- Риба або курятина гарячого копчення «Без мороки»
- Домашня ковбаса (рецепт для випікання або копчення)
Post Views: 26