Рулети з картоплі та фаршу
Пачка листових вафель (5 шт.), 1,5 кг картоплі, 600–700 г м’ясного фаршу або сосиски, 5 яєць, 100 г молока, сіль, перець.
- Почистити картоплю, зварити, потовкти, посолити, поперчити.
- Розкласти вафлі на столі. Змастити кожну вафлю гарячим пюре, зверху на кожну викласти фарш або сосиску, посипати спеціями. Скрутити кожну вафлю рулетом.
- Змащувати вафлі треба дуже швидко, щоб картопля не встигла остигнути, а то вони не згорнуться.
- Розрізати кожен рулет на шматочки. Додати руками їм круглої форми. Обсмажувати їх на олії, вмочуючи в суміш молока і яєць. Смакує зі сметаною або з грибною підливою.
Post Views: 728