Хрумкий перець у дуже вдалому маринаді з додаванням меду. Мій улюблений рецепт!

Перець виходить дуже смачний, хрумкий. Секрет - у вдалому рецепті маринаду з додаванням меду.

Хрумкий перець у дуже вдалому маринаді

Червоний (краще) перець помити, вибрати серцевину порізати. У банки на дно покласти 2-3 зубці часнику, щільно викласти перець, залити маринадом і простерилізувати 15-20 хв, закрутити, перевернути догори дном до остигання. Маринад: на 1 л води 1,5 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 2-3 лаврових листка, 8-10 горошин чорного перцю, 2-3 горошини духмяного перцю. Маринад закип’ятити, влити 70 мл оцту (9%) і 2-3 ст. ложки меду. Орієнтовно на одну літрову банку перцю треба 400 мл маринаду.

Рецепт Ірини Куцан

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook