А ви жінка з перцем? П’ять рецептів консервованого перцю

Маринований перець, мабуть, одна із найсмачніших заготовок на зиму! Особливо хвалять господині рецепт перцю з часником і петрушкою, у медовому маринаді або томатному соку. А ще приготуйте на зиму перець фарширований або для фарширування.

1. Перець консервований з часником і петрушкою

Перець, замаринований за цим рецептом, завдяки часнику і петрушці виходить особливо смачним, пряним.

2. Маринований перець, фарширований капустою

Взимку перець, фарширований капустою, дуже добре смакує і холодним, і гарячим. А ще красиво виглядає на столі. Як замаринувати такий перець, детально написано у рецепті.

3. Перець консервований для фарширування

Взимку відкриваєте таку баночку, начиняєте – і насолоджуєтеся по-літньому смачними фаршированими перцями.

4. Консервований перець у томатному соусі

Перець, маринований за цим рецептом, можна приготувати двома способами: у маринаді або томатному соку. І так, і так виходить смачно. А томатний соус випивається весь до останньої краплі.

5. Перець у медовому маринаді

Перець у медовому соусі виходить надзвичайно смачним, ніжним, ароматним. Ідеальна консервація до зимового столу.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook