
А ви жінка з перцем? П’ять рецептів консервованого перцю
Маринований перець, мабуть, одна із найсмачніших заготовок на зиму! Особливо хвалять господині рецепт перцю з часником і петрушкою, у медовому маринаді або томатному соку. А ще приготуйте на зиму перець фарширований або для фарширування.
1. Перець консервований з часником і петрушкою
Перець, замаринований за цим рецептом, завдяки часнику і петрушці виходить особливо смачним, пряним.
2. Маринований перець, фарширований капустою
Взимку перець, фарширований капустою, дуже добре смакує і холодним, і гарячим. А ще красиво виглядає на столі. Як замаринувати такий перець, детально написано у рецепті.
3. Перець консервований для фарширування
Взимку відкриваєте таку баночку, начиняєте – і насолоджуєтеся по-літньому смачними фаршированими перцями.
4. Консервований перець у томатному соусі
Перець, маринований за цим рецептом, можна приготувати двома способами: у маринаді або томатному соку. І так, і так виходить смачно. А томатний соус випивається весь до останньої краплі.
5. Перець у медовому маринаді
Перець у медовому соусі виходить надзвичайно смачним, ніжним, ароматним. Ідеальна консервація до зимового столу.