Кетчуп “Супер”
- 4 кг помідорів, 2 кг яблук, 1 кг перцю (червоного), 1 кг цибулі, 2-3 буряки (сирих), 1 головка часнику, 1 скл. оцту, 300 г цукру, 3 ст. ложки солі, 3 ч. ложки паприки солодкої, 1 ч. ложка паприки чилі.
Порізати все великими шматками (не дрібнити). Усе варити 3 год, збити блендером, накрити кришкою, варити ще 30 хв.Киплячим розлити у стерильні банки і закрутити стерильними кришками. Вкінці можна додати добру жменю різної зелені, коли будете збивати погружним блендером, і вийде як сацебелі.
Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:
- Якщо кетчуп, то тільки домашній! Чотири перевірені рецепти
- Кетчуп з перцем та яблуками. Такий смачний, що кожного року готую по 2-3 порції!
Post Views: 40