Корейський салат із пекінської капусти

Якщо любите моркву по-корейськи, вам неодмінно сподобається!

Коли хочеться чогось пікантного, завжди готую цей салат. 

Корейський салат із пекінської капусти

1 кг пекінки, 200 г моркви, 2 цибулини, часник, по 1 ст. ложці солі і томатної пасти, 5–6 ст. ложок оцту, 3–4 ст. ложки цукру, по 1 ч. ложці хмелі-сунелі і коріандру, 0,5 скл. олії, червоний перець.

  1. Капусту нарізати великими квадратами. Посипати сіллю і залишити на 1 год.
  2. Моркву натерти на тертці для корейської моркви (або на звичайній великій).
  3. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору, додати томатну пасту, хмелі-сунелі, коріандр, цукор.
  4. Ретельно перемішати, додати моркву і протушкувати 1 хв. Вимкнути вогонь і змішати з капустою.
  5. Додати часник і полити оцтом, перемішати.
  6. Скласти в банку, злегка притиснути, щоб виступив сік. Поставити в холодильник на добу.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook