Швидкий та недорогий пиріг з ягодами або абрикосами
- Форма 24 см, склянка 250 мл.
- 4 яйця, 1 скл. цукру, 180 мл майонезу (у мене “Провансаль”), п. розпушувача, 2 скл. борошна, ягоди, абрикоси, персики.
4 яйця добре збити в піну з 1 скл. цукру та пачечкою ванільного цукру. Додати 1 п. майонезу (у мене “Провансаль” 180 мл), вимішати. Поступово підсипати 2 скл. борошна, просіяного та змішаного з 1 п. розпушувача, збивати міксером. Тісто виходить, як густа сметана.
Форму застелити пергаментом та змазати. Вилити половину тіста, викласти ягоди чи фрукти, залити рештою тіста. Можна вилити все тісто у форму, а зверху ягоди чи фрукти. Під час випікання вони поховаються всередину. Пекти при 180 ОС 50 хв до сухої шпажки. Орієнтуєтесь по своїй духовці. Зверху посипала цукровою пудрою.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
- Легендарний сливовий пиріг за рецептом з газети “The New York Times“
- Найпростіший і найсмачніший пиріг з вишнями на склянці кефіру
Post Views: 51