Сирник чудове доповнення до будь-якого святкового столу. У деяких регіонах сирник обов’язково печуть на Великдень, окрім паски. Також сирник можна подати на солодкий стіл замість торта. Ми підібрали для вас чотири цікаві рецепти сирників.
Рецепти сирника
- Перший – класичний сирник, без тіста. Він дуже ніжний і просто тане у роті! У цьому рецепті нема ні грама борошна, тому насолоджуйтеся, на здоров’я! Виходить ну дуууууже смачний сирник. Ріжеш – ніби твердий, а в роті тане. Ніжний, ситний, красивий! Рецепт цього сирника можна прочитати тут: класичний сирник.
2. Другий рецепт – сирник з маком і вишнями. На тоненькому шоколадному коржі макова, а зверху ніжна шовковиста сирна маса. А коли відкушуєш шматочок, відчуваєш кислинку вишні. І доповнює все солодка шоколадна глазур! А печеться усе в одній формі! Такий сирник, дійсно, може замінити торт на святковому столі. Його рецепт читайте тут: сирник з маком і вишнями.
3. Третій рецепт – імпровізація, яка сподобається любителям батончиків “Снікерс”. Це сирник, щедро политий карамеллю з горіхами. Чудове поєднання і незвичайник! Хочете спробувати щось новеньке? Рецепт цього сирника ось сирник “Снікерс”.
4. Четвертий рецепт – один з найцікавіших. Це сирник… без сиру! Він виходить такий ніжний, наче пташине молоко. На смак нагадує кремоподібний сирник, але у складі нема ні грама сиру! Хочете приготувати? Рецепт знайдете тут: сирник без сиру!