За цим рецептом готую і тістечка, і торт “Павлова”. Швидко, легко та смачно!
Торт “Павлова”
- 200 г цукрової пудри, 100 г білків (3 яйця), 1,5 ч. ложки крохмалю, 0,5 ч. ложки яблучного оцту.
Збити білки з цукром до піків, далі додати все решта, перемішати лопаткою. Поділити на дві частини, викласти на пергамент, розрівняти і випікати (тортик не великий). Пекти 45 хв при 150 градусах.
Крем у мене із сиру кисломолочного із додаванням сметани, + будь-які фрукти – чим більше, тим ліпше. Від крему коржі розмокають, тому треба їсти торт “Павлова” відразу після приготування.
Рецепт і фото Вікторії Шуклін
Радимо також інші рецепти десертів:
- Королева тістечок – десерт “Павлова”. Хрумка меренга з ніжним кремом
- Меренговий рулет з крем-чіз та ягодами. Смачно і просто
Post Views: 31