Цей рецепт рулету з маком не перестаю нахвалювати: ну дуже він хороший! Готується швидко, вдається мегасмачно!
Рулет з маком
- Бісквіт: 5 яєць, 7 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки олії, 3 ст. ложк сухого маку, 8-9 ст. ложок з чубком борошна, 1 ч. ложка з чубком розпушувача, 10 г ванільного цукру.
- Крем: 300 г вершкового сиру, цукор за смаком, пакетик ванільного цукру, ложка сметани – усе збити.
- Просочування: 100 мл води, персикове варення (лише сироп).
Яйця добре збити з цукром до пишної та білої маси, влити олію, долати ванільний цукор та збити пів хвилинки, додати мак, розмішати, додати просіяне борошно з розпушувачем, розмішати акуратно лопаткою знизу – вверх. Має вийти тісто консистенції густої сметани, повітряне тісто.
Вилити тісто для рулету на деко з пергаментом товщиною 1 см. ( у мене розмір 29Х30 см приблизно). Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 10 хв, перевірити готовність шпажкою.
Перекласти не інший листок пергаменту, дати охолонути 2 хв та скрутити разом з пергаментом.
Розгорнути рулет, дуже добре просочити, поверх змастити варенням персиковим, далі крем, шматочки персика консервованого, щільно скрутити в пергаменті та залишити на ніч в холодильнику. Вранці відкриваємо холодильник, виймаємо: аромат неймовірний, присипаємо пудрою, наливаємо чашечку ароматної кави та насолоджуємося!
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші рецепти рулетів з маком:
- Швидкий і смачний рулет з маковим кремом
- Рулет з маком (на тісті, що сходить у холодній воді)
Post Views: 32