Сьогодні готувала домашнє морозиво – вийшла смакота. Хочу поділитися цим чудовим рецептом.
Найкращий рецепт домашнього морозива
- 3 білки, 3 ст. ложки цукру збити, 400 г сметани будь-якої жирності, 4 ст. ложки цукру, 200 мл молока, 1 п. польського морозива.
3 білки і 3 ст. ложки цукру збити. 400 г сметани будь-якої жирності і 4 ст. ложки цукру збити. 200 мл молока і 1 п. польського морозива збити. Усе з’єднати і збити. Викласти в вафельні форми.
Порада: можна зробити морозиво між двома вафельними листками, а коли замерзне – зручно нарізати і їсти.
Рецепт Наталії Міщук
Радимо також інші рецепти домашнього морозива:
- Морозиво-сорбет “Полуничне мохіто”. Вітамінне задоволення!
- Кавове морозиво для любителів кави з вершками. Неймовірне на смак!
Post Views: 29